Päivitys: paikka on täytetty!

Myyntikoordinaattorimme siirtyessä eläkkeelle

haemme Pälkäneen Valokuitu Oy:lle innostunutta ja asiakaslähtöistä myyntikoordinaattoria monipuolisiin myynnin tehtäviin.

Myyntikoordinaattorina vastaat Pälkäneen asuinalueille suunnatusta valokuituliittymien myynnistä sekä asiakaspalvelusta. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi asiakas- ja tilausrekisterin ylläpito, myynnin ja markkinoinnin suunnittelu, laskutuksen koordinointi, sidosryhmäyhteistyön kehittäminen sekä some-kanavien päivittäminen. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti omien työtehtäviesi ja toimintatapojen kehittämiseen.

Olet etsimämme henkilö, jos otat mielelläsi vastuuta ja tartut innolla uusiin haasteisiin. Olet luonteeltasi vastuuntuntoinen ja itsenäinen toimija, jolta positiivinen asiakaspalvelu sujuu luonnostaan.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta myyntityöstä sekä asiakkuuksien hoitamisesta. Et pelkää tarttua puhelimeen ja jalkautua ihmisten pariin. Hallitset yleisimmät Office-ohjelmat sekä some-ympäristöt ja erilaisten ohjelmistojen käyttö on sinulle tuttua. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Pälkäneellä Nuijantalolla, mutta tehtävässä on mahdollisuus myös etätyöskentelyyn.

Haluatko olla kanssamme luomassa Pälkäneestä hyvien tietoliikenneyhteyksien edelläkävijäkuntaa?

Jos kiinnostuit, hae tehtävää pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: esko [dot] koskelaatpalkane [dot] fi

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, lisätietoja antaa mielellään arkisin klo 16 jälkeen hallituksen pj Pauliina Jaakkola, puh. 050 320 2899.